Made in Son, Norway

Praktisk Talt AS er et familieeid selskap som tilbyr tjenester innen kommunikasjon og medieinnhold.

Vi bistår våre oppdragsgivere med kommunkasjonsråd og synliggjøring gjennom SEO-vennlig innhold i tekst, foto og video.

I tillegg er vi utgiver av nettavisen Verktøy 24, samt eier og driver nettbutikken Umah.no.

Praktisk Talt AS

Gråtrostveien 5 – 1555 Son
Org nr 920 756 190 MVA
Epost: post@praktisk-talt.no


Jørn Søderholm

Jørn Søderholm

Journalist, pressefotograf og tekstforfatter. Daglig leder.

Redaksjonell utvikling, produksjon og ledelse i over 20 år: Verktøy 24, Anleggsmaskinen, Rørfag, Båtmagasinet og Moss Avis. God med digitale og trykte media, og optimalisering for både lesere og søkemotorer.
Snakkes? Ring meg på tlf 41655220.

Jobber også med: PT Umah Group Bali – utbygging og utleie i Indonesia

Brage T. Søderholm

Brage T. Søderholm

Innholdsprodusent og redaktør Verktøy 24. Base: Bergen

Utdannet befal i Forsvaret, med erfaring fra operasjoner, instruktørtjeneste og ledelse. Erfaring fra riving, rehabilitering, ombruk og sirkulærøkonomi i byggebransjen, samt ISO-sertifisering og sentral godkjenning. Student byggingeniør 2021-2024.
Snakkes? Ring meg på 47851636

Jobber også med: Verktøy 24 – tatt ut på Fremtidslaget hos Veidekke

Meget fornøyd!
Praktisk Talt leverer knallgodt og presist innhold til våre markedskanaler. Meget fornøyd!
Anders Hauge
Markeds- og kommunikasjonssjef
i Hallingplast AS
Produsert mye på kort tid
Mange takk for en meget bra jobb med tekstene til byggmontasjefaget. Det har blitt produsert mye godt innhold på kort tid.
Thomas Bø
Avd-ing, Betongelementforeningen
Terningkast 6
Jørn og Praktisk Talt har ikke bare levert tekst og bilder til vår nye hjemmeside, han har også gitt oss mange gode råd underveis. Jørn er kunnskapsrik, nysgjerrig og ikke minst en veldig hyggelig kar!
Vi er veldig fornøyde med samarbeidet og kan absolutt anbefale Jørn og Praktisk talt! Terningkast 6
Robert Butteberg
Beste kundesamarbeid
Arbeidet med Jørn er muligens det beste kundesamarbeidet jeg har hatt gjennom tidene. Fantastisk strukturert, og profesjonelt i alle ledd. Og ikke minst veldig hyggelig på det personlige plan, med masse humor i hverdagen.
Gunhild Nygaard Hafsahl 
Grafisk designer, kreativ leder i Edda Grafisk AS
Sidesyn og forståelse
En fabelaktig redaktør, og en kontaktperson med bredere sidesyn og forståelse enn de fleste. Jeg vil savne samarbeidet og samtaler. Håper våre veier krysses ved en senere anledning.
Bjørnulf Lie
Annonseselger, A2 Media AS
…en knakende fin fyr
Som nærmeste kollega til Jørn Søderholm gjennom en årrekke, kan jeg med hånden på hjertet si at Jørn har vært en tvers gjennom pålitelig, seriøs, profesjonell og dyktig redaktør/journalist. Han er dessuten en knakende fin fyr, som det er en fryd å jobbe sammen med. Jeg vil ønske Jørn lykke til videre, og jeg kan anbefale ham på det varmeste!
Runar F. Daler
Ansv. red. Anleggsmaskinen
Dyktig kar med glimt i øyet!
Jørn er en faglig dyktig kar med et stort glimt i øyet, som vi har hatt gleden av å jobbe sammen med i mange år. Det har rett og slett vært stor stas å være på lag med Jørn da han var redaktør i fagbladet Anleggsmaskinen!
Med andre ord: hvis du lurer på om denne karen kan brukes til noe med journalistisk vri, så er svaret utvilsomt ja på det!
Anita Madshus
Daglig leder, A2 Media AS
Høy kvalitet til avtalt tid
Praktisk Talt AS og Jørn Søderholm har gjennom flere år produsert ulike redaksjonelle tjenester på oppdrag fra Edda Presse AS.
Gode tekster og foto av høy kvalitet har alltid blitt levert til avtalt tid. Jørn Søderholm har mange års erfaring som journalist og redaktør i ulike fagblader, hans brede redaksjonelle bakgrunn gjør at han kan brukes til å dekke saker på mange ulike fagområder. Han behersker både ordinær journalistikk, oppdragsjournalistikk og produserer i tillegg innholds-annonser av god kvalitet. Vi gir våre beste anbefalinger til Jørn Søderholm og Praktisk Talt AS.
Tore Kristensen
Daglig leder i Edda Presse AS