Firmagave og profilering som skiller seg ut. Håndlagde kvalitetsprodukter fra Bali, med din logo på. Viser at du bryr deg om mennesker og prioriterer økonomisk og sosial og miljømessig bærekraft. Nyhet – høst/jul 2022.

Firmagaver er en viktig del av markedsføringen for et selskap. Riktig brukt er de et godt verktøy til å bygge og vedlikeholde bevisstheten om din virksomhet hos kunder og forbindelser. 

For noen er tilstrekkelig å ha små, rimelige gjenstander i stort antall. Det viktigste er å få ut flest mulig til å se logoen, og bruke minst mulig penger på det. 

Andre har en litt mer strategisk og verdibasert tilnærming til det. Firmagaven skal ikke bare vise logoen, det er et par ting som er minst like viktig: 

  1. Den skal være reellt nyttig for mottakeren, og kunne brukes lenge. Din virksomhet er tross alt ingen unyttig døgnflue heller! 
  2. Firmagaven skal si noe om hvilke verdier du og din virksomhet står for. 

Firmagaver som kommuniserer verdier

Nettbutikken Umah.no tilbyr et utvalg interiør- og livsstilprodukter laget for hånd på Bali og i Marokko. Noen av disse kan egne seg som firmagaver for virksomheter som ønsker å skille seg ut, og som er opptatt av hvilke verdier man kommuniserer gjennom slike gaver til kunder og forbindelser. 

Bambus sugerør med logo
Bambus sugerør med lasergravert logo.

Sugerør i bambus – sett med fire sugerør + vaskekost. Leveres i tøyfutteral.

Bambus bestikk med logo
Bambus bestikk med lasergravert logo.

Bestikk av bambus – sett med kniv, gaffel, skje og sugerør + vaskekost til sugerøret. Leveres i sydd tøymappe. 

Alle produktene er laget for hånd på Bali, av håndverkere i lokale verksteder som forsørger sine familier og lokalmiljøer med sitt håndverk. De er laget i bambus, et et av de hurtigst voksende og mest fornybare materialene vi kjenner på kloden. 

Dette er produkter i fornybar råvare og ekte småskala håndarbeid som er både miljømessig og sosialt bærekraftig. 

Les hvordan produksjonen foregår. 

Produktene leveres med logo lasergravert på treverket, og brodert eller trykket på tøyfutteralet. Leveres sammen med en hangtag/miniflyer som forteller om produktets opphav, og hvorfor det er sosialt og miljømessig bærekraftig – akkurat som din virksomhet. 

Er dette noe for dere? Ta kontakt for ytterligere informasjon om priser og levering. 

Ps: Høsten 2022 er vi på Bali for å bl.a. kontrollere og dokumentere produksjonen av disse produktene. Spesielle tilpasninger er mulig.